tomeg009 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Witam, pisałem już tu kiedyś o tym gdzie polecacie mi studiować budownictwo. Stwierdziłem, że zdecyduję się na publiczną uczelnie. Rozważam Wyższą Szkołę studia z zarządzania i Ekologii w Warszawie. Proszę o opinie na temat tej szkoły. Jak wysoki poziom tam jest? Trudno się utrzymać? Ps. Jestem po biol-chemie. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 To jest uczelnia niepubliczna a wiec prywatna czyli za studia sie płaci. Trudno cokolwiek powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeg009 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 To jest uczelnia niepubliczna a wiec prywatna czyli za studia sie płaci. Trudno cokolwiek powiedziec. Jasne, pomyliłem słowa ale z kontekstu myślę, że widać, że chodziło mi o studia prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Tak myślałem. Może Joanna sie wypowie ona zna rynek uczelni Warszawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...