Miłosz Szkudlarski Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Pierwsza sesja postrzegana jest przez wielu studentów jako horror i największa życiowa tragedia. Niestety, niezależnie od wybranego kierunku i profilu studiów, należy liczyć się z tym, że na pierwszej sesji zmierzymy się m.i.n. z podstawami socjologii i ekonomii, filozofią, statystyką i technologiami informacyjnymi. Przygotowaliśmy dla Was kilkanaście pytań z różnych dziedzin wiedzy akademickiej, której opanowanie na pewno Was nie ominie. Dacie radę zaliczyć nasz egzamin? Test dla studentów pierwszego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zaliczyłam, ale chyba żadnej z tych informacji nie miałam na studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmedia9 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 U mnie technologie inf. wyglądały tak, że rysowaliśmy na kartkach różne schematy (kierunek human.). A na koniec mieliśmy zrobić projekt jakiejś działalności turystycznej w grupach kilkuosobowych, w mojej grupie w międzyczasie zaczęli odpadać ludzie- jeden przerwał studia i pojechał do roboty za granicę, inny w ogóle z nich zrezygnował, jeszcze inny przestał się pojawiać na zajęciach i nie bardzo było wiadomo, co z nim...ostatecznie prezentowałem sam, a że w dzień prezentacji umówiliśmy się na godzinę, o której budynek uczelni już był zamknięty, to wykładowca bezradny siadł w pobliżu na ławce, my po kolei podchodziliśmy na ławeczkę i recytowaliśmy projekty, a reszta stała z tyłu w kolejce jak w mięsnym. To był czerwiec a więc ciepło, ludzie spacerowali dookoła, stanowiliśmy interesujący widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Miło i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...