BorsuczySamuraj Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie jestem jeszcze studentem, ale niedługo piszę maturę i PP to jest mój pierwszy wybór. MiBM ściślej mówiąc na wydziale Maszyn Roboczych i Transportu. Mam jednak problem z policzeniem punktów rekrutacyjnych. Wzór wygląda tak: W = JP + JO + 2M + 2ZSą też dwa wzory, które wyglądają tak:a ) dla wyników w przedziale do 29%PPODST = 2 PROZb ) dla wyników w przedziale od 30%PPODST = 0,5 PROZ + 50Pani z Działu Kształcenia napisała, że jeśli zdaję przedmiot dodatkowy tylko na poziomie rozszerzonym to otrzymuję też punkty za poziom podstawowy z tego przedmiotu wg tego wzoru. Tylko nie czaję czemu jest tam napisane dla wyników do 29% PPODST i od 30% PPODST skoro wynik z podstawowego dopiero ma być policzony na podstawie wyniku z poziomu rozszerzonego. Po drugie chciałem się Was zapytać czy w takim razie wynik z poziomu podstawowego z matematyki też będzie liczony na podstawie tego wzoru?Wszelka pomoc będzie bardzo pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Powinien być liczony też na podstawie tego wzoru, ale te pytania są tak szczegółowe, że lepiej zapytać działu rekrutacji. Oni muszą Ci udzielić prawidłowej i wyczerpującej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...