werka Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Studia (socjologię) skończyłam w tym roku. W trakcie studiów odbyłam kilka praktyk i staży, ale zdaję sobie sprawę, że to za mało, aby od razu znaleźć "pracę marzeń". Póki co złożyłam CV w firmie KRUK i dostałam pracę jako doradca terenowy. Początkowo bałam się, czy jako młoda kobieta sobie poradzę, ale jest dużo szkoleń, a poza tym zauważyłam, że kobiety mają więcej empatii i zrozumienia dlatego radzą sobie nawet lepiej na tym stanowisku. Cieszę się, że mogę pracować z ludźmi i zdobywać doświadczenie. Gdyby ktoś z Was był zainteresowany taką pracą, zajrzyjcie na stronę Kruka. Doradcy są poszukiwani w całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ważne żeby jakoś zacząć swoją karierę, chociaż rozumiem, że to akurat ciężka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...