atahaaa93 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Studiuj ktoś ten kierunek ? Czy jest praca po nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Pierwsze słyszę, co to i gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atahaaa93 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 W poznan.studia.net na UAM http://historia.amu.edu.pl/index.php/to-moesz-studiowa/124-filologiczno-historyczne-studia-rodkowoeuropejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Moim zdaniem lepiej zrobic studia czysto filologiczne, na takich studiach uczysz sie tez historii danego kraju a masz przynajmniej konkretne wykształcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 a ja myślę, że może to być ciekawe połączenie, chociaż jest to chyba coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 tak to nowy kierunek studiów, ciekawe czy daje takie same uprawnienia jak skończenie zwykłej filologii, ale ja w to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 wg mnie dają bo to są studia dwuwydziałowe i łączą program polonistyki i historii, a do tego jest blok przedmiotów środkowoeuropejskich, m.in.:języki czeski i węgierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Być może jest to jakaś alternatywa, ale nie jestem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...