Pieniądz Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam Szukam najlepiej na terenie Warszawy lajtowej uczelni najlepiej prywatnej . Skończyłem studia licencjackie na jednej z uczelni ale nie podszedłem do obrony . Szukam uczelni która mi pozwoli obronić się u siebie . Dużo chorowałem i władze uczelni zgubiły moją pracę ,stąd moje problemy . Bardzo proszę o poradę . Chciałbym to załatwić szybko i bez bólu , psychika już mi siadła po obecnej uczelni. Za błedy uczelni płace ja finansowo i psychicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Hej, Temat przeniosłem do odpowiedniego działu. Dziwna sytuacja. Tutaj masz wszystkie uczelnie niepubliczne z Warszawy z tym kierunkiem http://warszawa.studia.net/finanse-i-rachunkowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Teraz uczelnie odchodzą od bycia lajtowymi, stawiają na jakość aby absolwenci mieli czym się pochwalić kończąc studia. Najlepiej będzie jak skontaktujesz sie bezpośrednio z 2-3 prywatnymi szkołami, przedstawisz swój problem i poprosisz o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Joanna ma rację, może spróbuj podejść do dwóch czy trzech uczelni i porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 a przepraszam, nie miałeś swojej pracy zapisanej na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 ja zawsze zapisuje takie rzeczy w wielu miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...