puhe11 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Hej wszystkim, mam pytanie. Z góry przepraszam, jeśli pytam w złym dziale. Chodzi mi o progi. Mianowicie: Chciałbym studiować dziennikarstwo w poznan.studia.net na UAM. Sprawdzając progi, zauważyłem, że na rok 2014 trzeba było mieć około 43. 43, ale czego? Chodzi tutaj o punkty, które uzyskało się na maturze, czy też punkty procentowe? http://wnpid.amu.edu.pl/pliki/zalacznik_rekrutacja.pdf Maksymalna liczba owych punktów (jeśli dobrze policzyłem) to 62. Przeliczając moje wyniki, wyszło mi 31. Jeśli próg wynosi 43, to czy chodzi tutaj o punkty (więc brakuje mi 12), czy o punkty procentowe (wtedy wychodzi mi 50)? Oto dane, o których mówię: http://amuland.pl/Portal/Progi-punktowe/DL-DK-2012 Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Najlepiej Zadzwon do działu rekrutacji, jeden telefon 5 min rozmowy i masz info z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 wydaje mi się, że punkty procentowe, ale tak jak pisze Łukasz najlepiej zadzwoń i zapytaj, bo możemy to źle zinterpretować i niepotrzebnie wprowadzić Cię w błąd. Jak się dowiesz to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dokładnie, a jak zadzwonisz to dostaniesz sprawdzone info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puhe11 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dziękuję za odpowiedź, na dniach zadzwonię i podzielę się informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Koniecznie daj znac na pewno sie komuś przyda taka informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 właśnie, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...