Rafał S Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Cześć, chciałbym się dowiedzieć od kogoś doświadczonego jak wyglądają możliwości pracy po fizjoterapii. Interesuję się sportem więc klasyczna praca np w ośrodkach zdrowia mniej mnie pociąga. Bardziej chciałbym się dowiedzieć jakie są możliwości pracy np. w klubie sportowym jako specjalista od przygotowania fizycznego lub właśnie fizjoterapeuta. Jakie studia musiałbym skończyć żeby móc pracować na takim stanowisku? Jakie są szanse na powodzenie w tym kierunku, jestem ambitny i myślę że jestem w stanie zdziałać wiele, żeby się tam dostać tylko potrzebuję żeby ktoś wskazał drogę. Z góry dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Cześć, Wszystko zależy od Ciebie, jeśli już podczas studiów złapiesz dorywcza prace w klubach sportowych to masz na to szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kierunek to z pewnością fizjoterapia, ale dobrze rozejrzeć się za Podyplomowe.Studia.net i po studiach zrobić coś np z zakresu studia z zarządzania w sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tak, to byłoby dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 musisz poczytać jakie są studia podyplomowe związane ze sportem, ale może warto coś z zakresu coachingu, ale też związane ze sportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Myślę, że studia podyplomowe wyjdą podczas studiów i coś się wyklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 oczywiście, że tak i może też jakieś dodatkowe kursy i szkolenia, ale ważne tak jak Łukasz pisał, że warto szukać w tym praktyk, staży, pracy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Na fizjoterapii to na pewno wszelkie kursy są bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...