lexus1995 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam, mam taki problem, iż studiowałem na agh budowe maszyn na IMiRku. 1 srok poszedł mi znakomicie, średnia ~4.5 ale w 3 już gdzieś w grudniu mimo dobrych wyników musiałem przerwać studia z przyczyn nazwijmy to losowych. Teraz no wiadomo, mam uwalony semestr ale tutaj rodzi sie moje pytanie. Czy mając zdany ten 1 rok mogę przenieść się na studia np do Warszawy na taki sam kierunek zaczynając od 3 semestru? Nie podoba mi się na AGH, więc chciałbym spróbować czegoś nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Możesz spróbować się przenieść. Żeby to zrobić musisz miec zgodę Dziekana na wybranym Wydziale w Warszawie. Najlepiej zadzwonić do sekretariatu i umówić się na spotkanie z Dziekanem. Jeśli on wyda zgodę to nie będzie problemu. Na pewno będziesz musiał odrobić różnice programowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...