Anonim9999 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witam wszystkich! Jestem uczennicą klasy 2 LO na profilu matematyczno-fizyczno-informatycznym. W tym roku muszę wybrać fakultety, które będą przygotowywały mnie do matury. Jestem pewna, że będę zdawać maturę rozszezoną z matematyki. Jeśli chciałabym się dostać na lotnictwo i kosmonautykę to lepiej zdawać maturę rozszerzoną z fizyki i z studia.net/informatyka czy fizyki i języka angielskiego?Dodam, że chcę zdawać rozszerzenie z 3 przedmiotów. Bardzo bym prosiła o poważne odpowiedzi. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Matematyka rozszerzona, fizyka i angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Z tego co wiem to też brany jest pod uwagę język polski, ale podstawa to rozszerzenie z matematyki, fizyki i z języka obcego. a na jaką uczelnię się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 http://www.studia.net/lotnictwo-i-kosmonautyka Tutaj masz wszystkie uczelnie w Polsce, które prowadzą ten kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 wybrałeś już uczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim9999 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zastanawiam się nad politechniką rzeszowską, albo politechniką poznańską, jeśli tylko tam faktycznie otworzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Obie fajne uczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza3574 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 na pewno przyda się doskonała znajomość angielskiego oraz matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 matematyka to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim9999 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dziekuje za rady ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zdecydowanie studiuj matmę i angielski to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Bez tego nie ma co szukać na takich kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 do tego obowiązkowo rozszerzenie i to na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 tak, na lotnictwo jest bardzo dużo chętnych wiec wymagania są bardzo wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...