Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Moim zdaniem warto sie trochę podszkolić z matmy żeby skończyć logistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Poczytaj sobie dokładnie co możesz robić po tych kierunkach i co Ciebie tak naprawdę interesuje. Zerknij sobie na programy studiów, poczytaj o przedmiotach itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Moim zdaniem pomysł z logistyką był strzałem w 10! jeżeli będzie Ci zależeć to dasz radę z matmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgadza się kierunek logistyka to dobry kierunek, a co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 też uważam, że warto studiować logistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł92 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Również rozważam zapisanie się na studia na tej uczelni na kierunek kierunek logistyka. Wyżej piszecie o matematyce i jej poziomie. Jednak przeglądam program kształcenia na ich stronie i tam nie ma matematyki, ba nie ma nawet statystki. W sumie to mnie zachęca, bo szukałem kierunku o tym profilu a takich przedmiotów chciałem raczej uniknąć. Możecie powiedzieć skąd ta informacja o matematyce i czy macie to potwierdzone z jakiegoś źródła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 To byłoby dziwne gdyby nie było matematyki czy statystyki na studiach logistycznych wręcz martwiące. Może uczelnia nje podaje wszystkich przedmiotów a może jest tak ze program matematyczny i statystyczny został ukryty w innych przedmiotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł92 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Matematyka i statystyka jednak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 To było logiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudia9876 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cześć Będę od października studiowała grafikę komputerowa na SAN w Warszawie. Chciałam się czegoś dowiedzieć od osoby która już to studiowała i może mi coś o tym opowiedzieć. Widziałam pracownie graficzna ale nie wiem czy konieczne będzie mimo to zabierać swój sprzęt. Idę dopiero na te studia i nie wiem jak mam się na nie przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...