just220 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Wziąłem drugi kierunek i przy rekrutacji zaznaczyłem, że będzie on moim pierwszym (wiodącym) czy mogę z niego bez problemu zrezygnowac i dalej chodzic na ten drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Tak możesz, udaj sie do dziekanatu i bez problemu wszystko załatwisz, pewnie bedą kazać Ci napisać podanie o rezygnacje ze studiów. Pamiętaj żeby zabrać wszystkie dokumenty i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Z tego co rozumiem to zacząłeś studiować oba kierunki jednocześnie czy tak? Zawsze możesz zrezygnować z kierunku studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dokładnie, zrezygnować możesz zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just220 Opublikowano 5 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Na jednym kierunku jestem na 2 roku (ten nie wiodący) i w tym roku wziąłem drugi i zaznaczyłem, że on będzie wiodący.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nie ma problemu żebyś zrezygnował, a kierunek na którym zostaniesz będzie wtedy wiodący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dokładnie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 I co zrezygnowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killrangers Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 A jakie to kierunki i na jakiej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie ma problemu z rezygnacją. A co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 właśnie, co studiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...