Lorka Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hej. jakie macie hobby? Ja wlasnie przymierzam sie do wedkowania. Poczytalam sporo w necie, poogladalam filmikow, bylam nawet z kumplami pare razy na rybach i sie zajawilam. Zakupilam juz wedke i zamierzam w wekend wyruszyc z kumplem na ryby:> A Wy jakie macie hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Hej. Wędkowanie to świetna sprawa. Od dziecka nie wedkowalem. A to fajnie relaksuje. Musze się kiedys wybrac z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja od dawna marzyłam o kursie tańca, no i wczoraj w końcu się zapisałam i byłam na pierwszych zajęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 i jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 trudno powiedzieć po pierwszych zajęciach, tym bardziej że dołączyłam do grupy dzie już mieli 2 zajęcia wcześniej ale ogólnie mi się podobało Zobaczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 To musisz szybko nadrobić zaległości, najlepiej w piątek i sobotę na jakiejś imprezie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Tak to byłaby dobra opcja chociaż najbliższą imprezę planuję dopiero za 2 tygodnie Będę już znała trochę kroków, więc będzie co ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorKow Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja lubię fotografować przyrodę i zwierzęta - to bardzo relaksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ja czasem rysuję, czasem piszę, najczęściej czytam książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Bardzo lubię gokarty ale to droga zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Fotografia, książki, gry komputerowe od czasu do czasu, scrabble, rower a ostatnio doszła do tego nauka języków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja w wolnych chwilach bardzo lubię malować, moją drugą pasją są konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...