ubnt Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam, mam pytanie odnośnie indywidualnego toku studiów. Jestem na kierunku fizjoterapia, studia dzienne, licencjackie. Teraz zaczynam II rok, mam parę warunków na zaczynający się semestr. Czy opłaca mi się w ogóle składać wniosek o indywidualną organizację studiów? Udzielam się bardzo aktywnie w sporcie, codziennie trenuję, w weekendy mam zawody. Zajęcia na uczelni kończą się późno (najwcześniej 16-17) a ze względu na dojazdy do stajni, dużą liczbę koni do jazdy, potrzebuję na to trochę czasu. Co myślicie na ten temat? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Chcesz ITS czy IOS? Bo to dwie różne sprawy. Na ITS szans nie masz. Na IOS możesz skladac jednak jeden argument jakim sa wyniki w nauce Ci odpada. Próbuj, warto skladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 spróbuj pogadać z opiekunem roku, będzie w stanie najbardziej kompetentnie doradzić. jaka uczelnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Na wydziale zawsze jest osoba wyznaczona do zajmowania się sprawami ITS i IOS. Idź do niej i pogadaj, ale miej przy sobie juz podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...