WiecznyStudent Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Cześc. Chciałbym kupić sobie na dniach jakiś niedrogi zestaw mebli do mieszkania ( biuro, szafka oraz kanapa). Możecie poradzić gdzie mogę takie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Proponuję poszukać na OLX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Pytanie czy może być uzwane, jeśli używane to OLX jeśli nówka to chyba najlepiej w IKEI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Przejdź się do IKEA, coś tam zawsze fajnego i w dobrej cenie można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Pod Warszawą przed Mińskiem Mazowieckim jest taka wioska Stojadła i tam przy drodze dwa molochy tj. pawilony meblowe: Ufo i Jarjanka. W Ufo można kupić wszystko a ceny są niskie, lecz mebelki raczej w tradycyjnym design'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaM Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja znalazłam na allegro, także warto tam poszukać - czasem można natrafić na bardzo fajne i tanie rzeczy. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...