zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie zmiany w e-rekrutacji ( ATH Bielsko-Biała). Wybrałem sobie kierunek w trybie niestacjonarnym,dokonałem przelewu i czekam na postęp rekrutacji (jest to rekrutacja dodatkowa). Dążąc dk pytania: czy mogę zmienić teraz z niestacjonarnych na stacjonarne (tutaj też jest dodatkowa rekrutacja otwarta)? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jeżeli opłata rekrutacyjna jest taka sama to nie powinno być problemu, ale najlepiej to będzie zadzwonić i dowiedzieć się w Dziale Rekrutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ok. Dziękuję. Bo chyba jednak lepiej będzie wybrać dzienne studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgadzam się z Tobą i polecam studia dzienne. A z ciekawości jaki to kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zdecydowanie polecam studia dzienne. Koniecznie dzwon do rekrutacji bo można to tylko zmienić ręcznie przez dzial rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Kierunek Podyplomówki z zarządzania i inżynieria produkcji. Tak się waham bo musiałbym dojeżdżać ok. 40km więc jednak miesięcznie troszkę to wyjdzie i sam się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Fajny kierunek. Moim zdaniem warto dojeżdżać. Moja zona przez cale studia licencjackie dojezdzala autobusem 25 km a koleżanka z Mogilna codziennie przyjezdzala do Torunia czyli jakies 60 km. Inne koleżanki dojezdzaly z Inowroclawia do Torunia codziennie po 45 km i to PKS. Dały radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Nawet po dokładnej analizie trasy wychodzi 33km więc całkiem nieźle. Teraz tylko oby się udało dostać, ale jeśli jest dodatkowa rekrutacja to powinno się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nie chce zakładać nowego tematu, a mam jeszcze jedno pytanie: Studia niestacjonarne na ATH są płatne (1900 za semestr), a studia stacjonarne też ? Bo w cenniku jest tylko koszt za nieznany egzamin, a dokładniej za ponowne przystąpienie do niego. Nie wiem jak to wygląda, ale tak zrozumiałem. Jeśli szkoła jest publiczna, a ATH chyba jest to dzienne studia są darmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dzienne studia na uczelni publicznej sa darmowe. Placisz tylko jesli masz egzamin warunkowy lub zaliczenie warunkowe oraz za poprawkowy egzamin dyplomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No to chyba płacić nie będę musiał bo z tego co doczytałem to ATH jest publiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dokladnie, nie będziesz musial płacić na ATH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Napisałem e-mail w sprawie zmiany trybu i czekam na odpowiedź. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Najlepiej zadzwon. Sam mail to troche mało. Jak zadzwonisz to zawsze nastawienie decydentów bedzie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jutro zadzwonię, a może nawet pojadę tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jakbyś pojechał to byloby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Najlepiej załatwić wszystko osobiście. I oczywiście, że ATH to uczelnia publiczna, więc za studia dzienne nie płacisz. Daj znać co załatwiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Ja też zdecydowanie polecam Tobie studia dzienne:) Odnośnie dojazdów to sądzę że wypracujesz sobie z czasem jak najtańszy model np. wspólne podróże samochodem ze znajomymi i zobaczysz że dojazdy nie są straszne, poza tym po studiach jak podejmiesz pracę to też szykuj się na dojazdy! Napisz koniecznie co załatwiłeś po wizycie na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Byc może faktycznie kogoś poznasz z okolicy i będzie Ci nawet taniej dojeżdża samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzwoniłem do dziekanatu mojego wydziału i Pani powiedziała, żebym zmienił to na stronie ( dodałem po prostu kolejny kierunek i teraz mam dwa główne, ale podejmę po prostu stacjonarny a ten niestacjonarny odrzuce). Tylko teraz w tym drugim kierunku jest inny kod na opłatę rekrutacyjną i nie wiem jak z tym będzie. Na razie zaczekam na potwierdzenie dojścia przelewu i może automatycznie będzie potwierdzenie do tego drugiego kierunku. Komisja rekrutacyjna startuje 1 września i oni dopiero mają dostęp do e rekrutacji bo w dziekanacie nie mają tam wglądu. Zobaczę po poinformowaniu mnie o wpłacie i będę działał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Super. Ogólnie to będą musieli przeksiegowac jesli sie zgodzą. Jesli nie to będziesz musial zrobic druga oplate rekrutacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 No tak. Najwyżej w przyszłym tygodniu już przelew dojdzie i zobaczę (zadzwonię, zapytam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Koniecznie. Dobrze ze udalo sie zrekrutowac na dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaxsq Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jeszcze się nie udało, ale problemu nie będzie. Zobaczymy też czy się dostanę z pośród osób z 2 tury ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Myślałem ze o rekrutacji decyduje tylko zgłoszenie. Faktycznie na uczelni publicznej jest dość mocna rekrutacja szczególnie na kierunku inżynierskich. Myślisz, ze mogą być problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...