yoyo80 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam! Dostalem sie na studia na PK w I rekrutacji na wydzial elektryczny, zanioslem papiery i wszystko, ale teraz chce zrezygnowac poniewaz ide na AGH. Jak mam to zrobić? Nie mogę znalźć informacji na internecie na wydziale, jedyne co znalazlem to karta odejscia ale nie wyglada ona jak rezygnacja ze studiow. Jak to zrobic? Bo nie orientuje sie w ogole jak w tym momencie zrezygnowac kiedy rok akademicki sie jeszcze nie zaczal. Prosze o pomoc gdyz jutro jade to zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Po prostu jedziesz i odbierasz dokumenty. Musisz sie zorientować gdzie są czy na wydziale w dziekanacie czy w biurze rekrutacyjnym i to wszystko co musisz zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo80 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 czyli zadnych oswiadczen ani nic w tym stylu, przedstawiam sie i mowie ze chce wziac papiery i rezygnuje ze studiow? Nie maja zadnych problemow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Nie powinno być problemów. Jak będą Ci kazali cos napisac to podyktuja Ci na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Może dowód osobisty będą chcieli, że Ty to Ty. Nie masz jeszcze statusu studenta, więc nie moga robić problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dowód to podstawa. Nawet do glowy mi nie przyszlo ze idąc po dokumenty można go przy sobie nie miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Moje znajome nie nosiły, odkąd je okradli Różnie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mi się wydaje, ze dowód to trzeba miec przy sobie ale może ja juz stary jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 One nie nosiły i nic im nie było, dlatego piszę. Ja tam noszę. A taki duzo starszy od nas nie jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzieki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo80 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzięki za informacje, teraz tylko sie dowiedziec czy na wydziale elektrycznym czy gdzie musze isc... papiery odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Najlepiej idź albo do działu rekrutacji, albo do dziekanatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jedno z dwóch. Możesz rano zadzwonic i zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A co zadecydowało o przenosinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 A na jaki kierunek na AGH idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...