Kasieńka Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Może ktoś korzystał i podzieliłby się przemyśleniami? Bo różne opinie słyszałam i sama się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeks Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Cena jest chyba tylko lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To chyba jeden z produktów, w którym nie potrzebujemy go sprawdzać organoleptycznie . Więc jak jest taniej niż w drukarni stacjonarnej to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr90 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jeśli szukał byś drukarni 3D to polecam 3D Desingers. Ja co prawda u nich nie drukuje tylko kupuje żywice do swojej drukarki 3D, ale wiem że mają wprowadzić usługę drukowania 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pertit Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Na pewno są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nkuc82 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Na pewno są tańsze, niekoniecznie lepsze w sensie wykonania, bo nie sprawuje się bezpośredniego nadzoru nad pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jesli ktos ma spory materiał do wydrukowania to warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suprr Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Są tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Minus drukarni internetowych to reklamacje. Niestety zamówiłam kiedyś wizytówki i były źle wydrukowane, a reklamacji nie opłacało się składać, bo koszty przesyłki byłyby prawie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 to faktycznie duży minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Przede wszystkim tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...