maja19 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Liczę na pomoc z waszej strony przy wyborze kierunku bo sama mam już mętlik w głowie. Dostałam się na kierunek Transport i kierunek logistyka na Akademii Morskiej w Gdyni oraz na ekonomię na Uniwersytecie Gdańskim. Chciałabym usłyszeć wasze opinie na temat tych dwóch kierunków, mam nadzieję, że rozjaśni mi to trochę w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zdecydowanie bardziej polecam transport i logistykę na AM w Gdyni. Masz po niej szersze możliwości zatrudnienia na obecnym rynku pracy. Co nie znaczy, że Kierunek ekonomia na UG to zły kierunek studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Na ekonomii ważne są specjalności - i to te które realnie ruszają, a niekoniecznie są tylko wpisywane w opis kierunku a chętnych brak bo to takie kierunek - worek, są np,. uczelnie w Polsce, które na ekonomii mają specjalności związane z transportem i logistyką a są takie, gdzie ekonomii bliżej do rachunkowości i finansów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...