Kondziu96 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Mam pytanie, ponieważ dostałem się na kierunek studiów X. Na innej uczelni prowadzony jest kolejny nabór na kieruneky Y. Na kierunek X złożyłem już papiery. Gdybym rekrutował się na ten inny kierunek mam zazaczać, że nie podejmuje w tym roku studiów po raz pierwszy i jestem już studentem innej uczelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 A chcesz studiować dwa kierunki na raz? Jesli chcesz wybrac tylko jeden kierunek to nie zaznaczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 A jakie to kierunki studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 I jakie uczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...