Józefa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzień dobry, Przejrzałam forum i widziałam pokrewne tamety, ale chciałam się upewnić. Minowicie zarejestrowałam się na dwa kierunki (magisterka, stacjonarne) na uniwerku, na oba się zakwalifikowałam i teraz muszę tylko dostarczyć dokumenty, aby zostać przyjęta. I stąd moje pytanie: czy mogę złożyć dokumenty na dwa czy muszę sobie już teraz jeden wybrać? I jeżeli złożyłabym na dwa czy byłyby jakieś problemy? Dodam, że są to kierunki na dwóch innych wydziałach. Nie jestem jeszcze zdecydowana i do pażdziernika chciałam podjąc decyzje, a złożenie tu i tu jest bezpieczniejszym wyjściem tym bardziej, że na jednym z nich liczba zakwalifikowanych osób nie przekracza 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 A wiec nie jest to dobre rozwiązanie, po 1. blokujesz komuś miejsce na studia, ale mniejsza z tym po 2. musisz dostarczyć oryginał świadectwa dojrzałości, kopii nie przyjmują, ale jeśli by CI przyjeli to możesz tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józefa Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie wydaje mi się, żeby było dużo chętnych na oba kierunki bo z roku na rok z opowieści starszych znajomych jest ich coraz mniej. A wszystkie złożone dokumenty muszą być kserokopiami uwierzytelnionymi na miejscu przez pracownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 No to złóż dokumenty na oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Pewnie, że możesz tak zrobić ale tak jak pisze Łukasz blokujesz komuś miejsce, więc może chociaż podejmij decyzję przed wrześniem, bo wtedy mogą jeszcze robić dodatkowe rekrutacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jeśli na obu są wolne miejsca to żadne to blokowanie kierunków. A z punktu widzenia rozwoju osobistego dwa kierunki magisterskie może to być ciekawe rozwiązanie, a jakie to kierunki studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Problem w tym, że uzytkowniczka nie chce studiować dwóch kierunków studiów, a chce złożyć papiery na dwa, a później wybrać jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józefa Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 W sekretariacie jednego powiedziano mi, że nie mogę studiować dwóch kierunków jednocześnie. I sama już nie wiem czy można czy nie... Złożyłam na dwa kierunki, ale pod koniec września zanim dokumenty dotrą to dziekanatów muszę z jednego zrezygnować i odebrać dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Możesz studiować dowolna ilość kierunków. Nie ma z tym problemu. A co to za kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 I co to za uczelnia? Bo w tej chwili nie ma problemu żeby studiować dwa kierunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Czasem są ograniczenia co do rekrutacji na dwa kierunki jednocześnie albo limity przyjęć dla drugokierunkowców też w czasie rekrutacji, ale co do studiowania, to nie słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...