Target Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam. mam dylemat odnośnie kierunków Podyplomówki z zarządzania środowiskiem przyrodniczym a techniką rolniczą i leśną.. Nie jest zbyt dobry z matematyki i fizyki i boję się że mogę sb nie dać rady na tych kierunkach.. Co sądzicie o tym? Jakie są wasze opinię o tych kierunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Hej, zdecydowanie wybrałbym technikę rolną i leśną od studia z zarządzania śodowiskiem przyrodniczym. Ten drugi kierunek to jakieś nowość i nie brzmi jak coś konkretnego. Samego fizyki dużo nie będzie, najważniejsza jest matematyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 A jaka uczelnia? Też mi się wydaje, że Technika rolnicza i leśna będzie lepsza. Poczytaj jeszcze o tym kierunku http://www.studia.net/technika-rolnicza-i-lesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Target Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Uniwersytet Rolniczy, Kraków.. Nie jestem pewny czy bym sb dał rady z matematyki, a zwłaszcza z fizyki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dasz sobie radę, wiele uczelni ma teraz specjalne dodatkowe zajęcia uzupełniające z matematyki. Uczelnie są nastawione na to, że matematyka jest teraz problemem dla wielu studentów i starają się ją jakoś dostosować. Do tego studenci z lat wyższych za nie duże pieniądze udzielają korepetycji i pomagają przy zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 TRiL jest bardzo fajny na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, a to w sumie niedaleko od Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...