Kasiaa92 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 hej, jak mogę odzyskać hasło do SIR politechniki rzeszowskiej? Zarejestrowałam się ale miałam problem z kompem i go musiałam wyczyścić a nie zapisałam nigdzie hasła. Login mam. Czy mogę się jeszcze raz zarejestrować jeżeli nie odzyskam hasła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Hasło możesz odzyskać, musisz się skontaktować z działem rekrutacyjnym lub bezpośrednio z administratorem strony. Na pewno na stronie jest taki kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Raczej nie rejestruj się ponownie tylko staraj się odzyskać hasło tak jak pisze Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Poradziłeś sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiaa92 Opublikowano 7 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 tak, dostałam zwrotnego maila z hasłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Fajnie bo już miałam pisać do PRz z prośbą o radę w Twojej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...