takeme95 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dostałem się na te 2 kierunki, W jakiej branży jest większe zapotrzebowanie, możliwości awansu itp. Co bardziej warto studiować i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A jakie uczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artmedia9 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kwestia uczelni jest bardzo ważna. W tamtym semestrze dostałem propozycję od pewnej dziewczyny, żebym napisał jej magisterkę z studia z zarządzania. Sam jeszcze nie mam nawet licencjatu na swoim kierunku. Ale może przemilczę nazwę uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Trochę się pogubiłam... chodzi o I czy o II stopień? Sama kończyłam Podyplomówki z zarządzania i jestem zadowolona, choć nie wiem czy byłby to mój wybór i teraz... kierunek logistyka jest obecnie bardzo modnym kierunkiem jak kiedyś było Zarządzanie;) sporo absolwentów będzie na rynku pracy. Podobnie kwestia ma się z Zarządzaniem... A ponadto co będzie za 2-3 lata trudno przewidzieć, tak więc chyba trzeba iść na to co bardziej leży po linii Twoich zainteresowań... Bo rozumiem, że uczelnia ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A może powiesz coś więcej o swoich zainteresowaniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takeme95 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Chodzi o studia 1 stopnia na Politechnice Rzeszowskiej. Chodzi mi tylko o to, który z nich daje większe perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Moim zdaniem kierunek logistyka. Poczytaj sobie o zawodzie Logistyka http://www.studia.net/zawody/7495-logistyk i Spedytora http://www.studia.net/zawody/7520-spedytor Chociaż sama jestem po Zarządzaniu i uważam, że to też bardzo dobry kierunek. To też zalezy od predyspozycji. Na logistyce jest za pewne więcej technicznych przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Porównaj sobie programy zajęć i porównaj jakie masz przedmioty na jednym i drugim kierunku, bo nie wiem co Ciebie bardzie interesuje i jakie są Twoje predyspozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie kieruj się tym na jakich absolwentów jest większe zapotrzebowanie - za pięć lat może się to zupełnie zmienić. Studiuj to, co bardziej Ci odpowiada i jaką pracę wolałbyś wykonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 co zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takeme95 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Złożyłem papiery na logistykę, ten kierunek jest bliższy moim zainteresowaniom, więc idę za głosem serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No to super Powodzenia! Daj znać jak się studiuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Super. Trzymamy kciuki. Wróć w październiku z pierwszymi wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...