paulinai Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Czy mogę złożyć dokumenty na dwie uczelnie? Dostałam się na UP we Wrocławiu i do jutra muszę złozyć dokumenty , jednak bardziej zależy mi na kierunku na Uniwersytecie Wrocławskim, jestem na liście rezerwowej i dowiem się 17 lipca czy się dostałam czy nie, jeśli się dostanę to mogę złozyc dokumenty także na uniwersytet wrocławski , jeśli 17 lipca po godzinie 12 zostanie ogłoszona lista przyjętych na studia na UP? czy poniosę jakieś konsekwencje , jeśli będę chciała wycofać swoje podanie po ogłoszeniu listy? Nie chcę ryzykować nie składając dokumentów na UP, ponieważ boje się , że zostane bez żadnych studiów i stracę rok. Proszę o odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Poczytaj, czego wymajaja. Czasem chca tylko oryginal swiadectwa, ale czesto wezma tez kopie oke albo potwierdzona u notariusza ew. zwykle ksero. To jedyny problem z dwoma kierunkami, bo podania i reszte papierow skladasz na ile chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Moim zdaniem powinnas złożyć dokumenty na UP i ze spokojem czekać na wyniki z UWr. Jak się dostaniesz na UWr to na UP możesz wycofać dokumentu. Dla pewności jak pojedziesz je złożyć to możesz jeszcze się dopytać w Dziale Rekrutacji, ale z tego co wiem to nie będzie z tym problemu. Zresztą pewnie będziesz podpisywać na uczelni jakąś umowę i tam z pewnością będzie informacja odnośnie tego co się dzieje przy rezygnacji ze studiów. Jesli nie złozysz na UP, a nie dostałabyś się na UWr to niestety tak jak piszesz możesz zostać bez niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A na jakie kierunki studiów startujesz na UP Wr i na UWr. Nie martwiłbym się na Twoim miejscu - obie uczelnie są bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...