Madbluffer Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jak w temacie działu, przedstawienie się po krótce. Mam za chwilę 22 lata, za sobą 1,5 roku ekonomii, które rzuciłem w marcu pod wpływem nowej pracy w banku, którą załatwił mi kolega również rzucający studia i z resztą znudzenia samym tokiem studiów, inaczej je sobie wyobrażałem jeśli mam być szczerym i teraz szukam czegoś nowego zaocznego lub dziennego. Niestety nie mam pojęcia czy te 1,5 roku coś mi dają i będę mógł zacząć coś nie od początku na jakiejś innej uczelni czy jak wyjąłem papiery z obecnego uniwerku to przegrana sprawa :/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Cześć, Czy te 1,5 roku czyli 3 semestry masz zaliczone? Przenoszę temat do działu - Dziakanat i organizacja studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbluffer Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tak, mam zaliczone 3 semestry i nie wiem czy mogę teraz zacząć coś od tego 4 semestru lub chociaż od 3 czy od początku jak wyciągnąłem papiery :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A o jaki kierunku dalej myślisz? Na tej samej uczelni czy innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Studiowałeś ekonomię na UWr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tak, mam zaliczone 3 semestry i nie wiem czy mogę teraz zacząć coś od tego 4 semestru lub chociaż od 3 czy od początku jak wyciągnąłem papiery :/ To zalezy od kierunku i ilości różnic programowych. Jak ich nie będzie zbyt dużo to mogą Cię przyjąć na 4 semestr, ale jak będzie ich sporo to raczej 3 semestr będzie wchodził w grę. Udaj się z indeksem na uczelnie do dziekanatu to wszystkiego dowiesz się na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 I co jak Twoje dylematy? Widzę że sporo się udzielasz na Forum i bardzo kompetentnie Masz już na oku coś dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...