agnees Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dziś zostałam zakwalifikowana na fizykę techniczną na PP,kierunek rezerwowy to automatyka i robotyka.Opinie na temat studiowania fizyki tech. są bardzo słabe, wybrałam ten kierunek mimo to,ponieważ kocham fizykę,jakie są perspektywy związane z tym właśnie kierunkiem? Czy rozsądniej bedze pójść na automstykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dla mnie podstawą jest wybór takiego kierunki jaki się lubi, a skoro Ty kochasz Fizykę to nie rezygnowałabym z niej tylko dlatego, że ktoś twierdzi, że inny kierunek ma lepsze perspektywy. Przecież za 3-5 czy 20 lat nikt nie jest w stanie stwierdzić jak będzie wyglądał rynek pracy, a to jakie perspektywy będziesz miała to zależy tylko od Ciebie. Tzn od tego jak wykorzystacz czas studiów i czy dodatkowo będziesz zdobywać doświadczenie przez praktyki, staże, wolontariat czy szkolenia. Chyba nie chciałabyś skończyć studia z przeświadczeniem, że to nie jest Twój wymarzony kierunek? Sporo osób niestety wybiera te przyszłościowe kierunki nie patrząc na zainteresowania i po roku zmienia studia, bo sobie zdają sprawę, że źle zrobili. Kieruj się zainteresowaniami i intuicją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dziękuję za odpowiedz:)Była bardzo pomocna i rozwiała wiele moich wątpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Cieszę się, że mogłam pomóc i rozumie, że zostajesz przy fizyce. Dawaj znać jak Ci się studiuje na I roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tak,zostaję przy Fizyce:)Będę informować na bieżąco jak mi idzie,mam nadzieję,ze podołam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 P.S.Cieszę się,że istnieje takie forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Na pewno dasz radę! Czekamy na relacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 P.S.Cieszę się,że istnieje takie forum:) a my się cieszymy jak trafiają tu takie osoby jak TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 daj znać jak studiuje sie fizykę techniczną. jak widzisz na Forum pojawia się wielu zagubionych wędrowców na rozstajach edukacyjnych ścieżek ufff trochę popłynąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Na szczęście dla tych zagubionych i niezdecydowanych istnieje takie forum jak to oczywiście dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...