Yaxley Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam, na stronie UW jest napisane, że na lingwistyce w ILS można wybierać języki niemiecki, angielski rosyjski, francuski i hiszpański, jednakże na stronie z progmi punktowymi nie ma żadnej lingwistyki z hiszpańskim lub francuskim. Ktoś wie, czy może w zeszłym roku nie zostały otwarte te keirunki (w co wątpie). Ew. gdzie mogę spradzić progi punktowe dla lingwistyki angielski+francuski lub francuski+angielski.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Język hiszpański szukaj pod Iberystyką, a francuski pod Nauczanie języków obcych - nauczanie języka francuskiego, dodatkowo nauczanie języka angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 lub jeszcze pod Nauczanie języków obcych - nauczanie języka angielskiego, dodatkowo nauczanie języka francuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaxley Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Oczywiście widzę ten kierunek jednakże mi chodzi o lingwistykę stosowaną. O ten kierunek: https://irk.uw.edu.pl/katalog.php?op=info&id=S1-LSTG&kategoria= A tutaj są progi punktowe z zeszłego roku i nie ma uwzględnionych kierunków z francuskim lub hiszpańskim http://rekrutacja.uw.edu.pl/files/pdf/punkty_progowe_2014.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 tak byłam na tej stronie i widziałam, wychodzi na to, że w ubiegłym roku nie było rekrytacji na te języki. Najlepiej chyba będzie zadzwonić i się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 I co udało się coś ustalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaxley Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Póki co napisałem maila, a jak jutro nie będzie odpowiedzi to zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 daj znać! bo sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaxley Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Wczoraj doszedłem do wniosku, że Poznań bardziej mi odpowiada, więc się nie dowiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Poznań to piękne miasto Rozumiem, że chodzi o UAM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaxley Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Daj znać jak się studiuje na UAM i czy podoba Ci się Poznań Polecam tak naleśnikarnię Manekin Powodzenia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Pociągnę zmianę tematu;) i też w poznan.studia.net po wykładach polecę Ci knajpkę studencką Manekin, aż nie mogę się doczekać kiedy znów tam pójdę będąc w Poznaniu;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...