szarańcza Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Cześć, Od pół roku wróciłem z emigracji, ponieważ udało mi się odłożyć troszkę kasy zastanawiam się nad otworzeniem własnej działalności. Na początek nie chce dużo inwestować myślałem o otworzeniu stoiska z pakowaniem paczek, prezentów. Osobiście zawsze miałem problem z organizacją czasu na pakowanie prezentów. Znalazłem już odpowiednią hurtownię co sądzicie o takim interesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Najpierw rozeznaj rynek, czy nic podobnego nie ma w okolicy, żeby nie było zbyt dużej konkurencji. Pomysł sam w sobie jest fajny i u mnie w mieście widzę, że jest zainteresowanie w takim miejscu. Warto może poszerzyć stoisko o ciekawe gadżety np. kubki czy koszulki temateyczne na dzień ojca, dzień mamy itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No nie wiem, może w okresach świątecznych to ma sens, ale tak cały rok, jakoś tego nie widzę... chyba że poszerzysz ofertę, może np. o sprzedaż akcesoriów do telefonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To chyba mało dochodowy biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To wszystko zalezy od miejsca. Jest u mnie taki punkt gdzie stale jest pełno ludzi. Ale oni mają rówież sporo dodatkowego asortymentu, łącznie z lampkami, kadzidełkami czy gadżetami na wieczory panienskie i kawalerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejka Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jeśli masz do tego duże zdolności, to pomysł fajny. Osobiście nigdy nie pakuję prezentów sama, tylko zanoszę je do kwiaciarni. Przynajmniej robią to tam naprawdę ładnie i profesjonalnie, a ja mam dwie lewe ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia_30 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 moim zdaniem to świetny pomysł, teraz trzeba celować właśnie w takie trochę bardziej niszowe biznesy bo konkurencja we wszystkich popularnych branżach jest po prostu zabójcza, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wotyczusia74 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 dokąładnie ale ja się zastanawiam czy jeszcze jest coś co może być niszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stukacz444 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na start może być, ale nie licz, że zarobisz na tym kokosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Na poczatek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Buda z kebabami 24/24 blisko klubów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 i praca 24 na dobę nie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hmmm a orientowałeś się czy jest to opłacalne? Cy jest na to zapotrzebowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zawsze można spróbować, żeby nie żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Spróbowac zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrFo Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Z pomysłem jest zawsze najtrudniej! Ale jeżeli potrafisz przekształcić swoje hobby w biznes, to jest duża szansa powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka97 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Raczku, wszystko fajnie, ale ZUS i podatki same się nie zapłacą za darmo.... Miesięczny zysk musiałby być na poziomie 600-700 zł, żeby wyjść na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...