Anilewee Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Hej,Jestem absolwentką technikum ekonomicznego. Chciałabym studiować zaocznie na wydziale finansów i rachunkowości.Niestety mam problem, nie wiem którą uczelnie mam wybrać. Zastanawiam się nad: Wyższą Szkołą studia z zarządzania i Bankowości, Wyższą Szkołą Ekonomii i studia.net/informatyka oraz Wyższą Szkołą Ubezpieczeń. Prosiłabym o opinie studentów którzy uczęszczają lub uczęszczali do którejś z wyżej wymienionych uczelni.Z góry dziękuję za pomoc,Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Bierzesz pod uwagę tylko uczelnie niepubliczne? A jaki kierunek Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anilewee Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Generalnie to tak. Chcialabym zdecydować się na któraś z wyżej wymienionych. Wybranym kierunkiem byłaby rachunkowość w praktyce firm i instytucji lub tym podobne. Ponieważ każda z tych uczelni ma dosyć podobny wybór specjalizacji jeśli chodzi o rachunkowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...