Whatodo Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Czy istnieją jakies kursy dla finansistów, które są prowadzone w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 A jakiego typu kurs Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Cos w stylu Doradztwa i inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Spokojnie znajdziesz takie kursy w języku polskim. Poszukaj sobie Związku Maklerów i Doradców, wiem, że oni prowadzą specjalistyczne kursy dla doradców i maklerów. Możesz poszukać również studiów podyplomowych z tego zakresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No wła$nie, moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi ze studiami dyplomowymi? Tylko tak normalnie, bo regulki z internetu juz znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ze studiami podyplomowymi bo studia dyplomowe to studia I stopnia, które trwają 3 albo 3,5 roku i dają odpowiednio tytuł licencjata lub inżyniera. Natomiast studia podyplomowe zazwyczaj trwają rok (chociaż zdarzają się również dłuższe np. 1,5 roku lub 2 lata) i można rozpocząć studia podyplomowe już po zakończeniu conajmniej studiów I stopnia czyli licencjackich, bądź inżynierskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ze studiami podyplomowymi bo studia dyplomowe to studia I stopnia, które trwają 3 albo 3,5 roku i dają odpowiednio tytuł licencjata lub inżyniera. Natomiast studia podyplomowe zazwyczaj trwają rok (chociaż zdarzają się również dłuższe np. 1,5 roku lub 2 lata) i można rozpocząć studia podyplomowe już po zakończeniu conajmniej studiów I stopnia czyli licencjackich, bądź inżynierskich. A jakie są mniej więcej ceny studiów podyplomowych na SGH? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ceny studiów podyplomowych są bardzo różne. Wszystko zależy od kierunku, potrafią sięgać od kilku nawet do kilkunastu tysięcy na rok. Najlepiej wejść na stronę SGH i sprawdzić kierunki, które Cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Generalnie to "Audyt i kontrola wewnetrzna", ale nie moge znalezc oplat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 To chyba najlepiej będzie jak tam zadzwonisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Popatrz sobie na podyplomówki na Koźmińskim - moim zdaniem Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie ma równie wysoki poziom jak SGH http://www.kozminski.edu.pl/studiapodyplomowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dnia 2.07.2015 o 10:29, Sebastian napisał: Popatrz sobie na podyplomówki na Koźmińskim - moim zdaniem Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie ma równie wysoki poziom jak SGH http://www.kozminski.edu.pl/studiapodyplomowe/ Pierwszy raz słysze o tej uczelni, ale po tym co przeczytałem na stronie internetowej, moge powiedzieć, że ma całkiem wysoki poziom Swoją drogą mocno się rozpędziłem, ale wydaje mi się że to dobrze, jak sobie wszystko wcześniej zaplanuję :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To może jednak najpierw pomyśl o studiach I stopnia Wybrałeś już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 No Koźminski stoi wyżej od SGH w zestawieniu Financial Times, więc może studia pierwszego stopnia właśnie tam? ALK jako jedyna w Polsce ma tzw Triple Crown... Studia wprawdzie płatne, ale myślę ze lepsze niż na niejednej uczelni publicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Dnia 2.07.2015 o 15:41, Agnieszka napisał: To może jednak najpierw pomyśl o studiach I stopnia Wybrałeś już coś? Myślę o SGH i tam finanse i rachunkoesoc druga opcja to matematyka na PW, bardziej mi sie podoba pierwsze rozwiazanie, ale jak patrze to progi na sgh ok.250 to sam nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To trzymam kciuki! Daj znać po rektutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whatodo Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To trzymam kciuki! Daj znać po rektutacji To znaczy, maturę to ja piszę za rok, ale poprostu już chcę się orientowąc w tym studenckim życiu, żeby wiedziec z czego przygotowywać się na maturę, i ogólnie nie odkładac wszystkiego na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 No to faktycznie sięgasz daleko w przyszłość i dobrze, bo warto jest mieć pomysł na siebie i plan na życie! Zaglądaj do nas i może również na forum.edukacja.net tam są tematy związane z maturą i przygotowaniami do niej, może będziesz chciał dzielić się swoimi postępami w przygotowaniach do matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...