Kcid Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam, chciałbym się poradzic czy ktoś korzysta z Legitymacji Studenckiej jako KBE w środkach transportu miejskiego? Jak to działa trzeba doładowywac tą legitymację w specjalnych punktach sprzedazy biletu, czy tez pani w kiosku może tego dokonać? 2 pytanie, to jest tak że musze najpierw pójść do ZTM i dopiero po wizycie u nich będę takową kartę mógł doładowywać? Czy za każdym razem jak będę wchodził do komunikacji miejskiej to musze to przykładać do czytnika? A jeżeli nie to jeżeli ją przyłożę to co mi tam pokaże okres ważności? Co w przypadku tzw "kanarów" jak oni to sprawdzają ? Przepraszam za ilośc pytań ale jak dotychczas zawsze jeździłem na papierowym 3 miesięcznym bilecie Z góry dziękuję jeżeli ktoś mi to wytłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Niebslyszalem o takiej możliwości. Ja jeżdżę na mobilecie w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja też pierwszy raz słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 U nas legitymacja mogla byc biletem, saka na niej jezdzilam poki nie wyrobilam karty miejskiej. Ale jak sie jej uzywa to chyba zalezy od miasta. W Gdansku laduje sie karte w punktach ztm albo automatach, nie trzeba jej potem nigdzie kasowac, kanary sprawdzaja na czytniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Nie wiedziałam, że jest w ogóle taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...