olgierdus Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Hejka jestem tu nowy i piszę z pytankiem o jakiś hostel w Krakowie. Macie coś sprawdzonego? Chcemy jechać w sierpniu na 5-6 dni i szukamy dobrego i taniego noclegu. Najlepiej w centrum gdzies. Znalazłem hostel o mega nazwie - Good Bye Lenin w samym właśnie centrum. Wygląda fajnie, opinie mają tez spoko z tego co czytam. Był ktoś z Was tam? Co polecacie? Jak oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Polecam hostel http://www.arkahotels.pl Całkiem spoko warunki i jak na Kraków to przystępna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja polecam Moon Hostel. Czysto i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...