Syriusz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Na początku witam wszystkich bo jestem tu nowy. W tym roku pisałem maturę, wybrałem tylko podstawowe przedmioty. Chciałbym iść na studia związane z obrotem nieruchomościami, ponieważ interesuje się tym i chciałbym pracować w przyszlości w tej branży. Interesują mnie tylko studia zaoczne w okolicach Katowic. Specjalność związana z obrotem nieruchomościami jest w GWSH w Katowicach na kierunku Administracja i w WSB w Chorzowie na kierunku Podyplomówki z zarządzania. Którą z tych uczelni polecacie? A może jakieś inne w okolicach Katowic? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie kieruj sie specjalnością ktora nawet nie musi być utworzona. Uczelnie najczęściej mamią maturzystów super nowoczesnymi specjalnosciami a na dyplomie i tak jest kierunek który się konczy. Jednak jesli juz koniecznie chcesz isc to zdecydowanie bardziej polecam WSB to uczelnia o ogólnopolskim działaniu. Lepiej zrekrutuj sie na specjalności na kierunku Kierunek ekonomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Więc jeżeli w przyszłości chce pracować w branży obrotu nieruchomościami to jakie studia będą najlepszym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Moim zdaniem Kierunek ekonomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jeśli myślisz o studiach technicznych na Śląsku, to może zainteresować Cię Wydział Budowy Maszyn i Informatyki ATH w Bielsku-Białej? Mają fajne kierunki studiów i dobrą infrastrukturę. A jeśli lubisz góry - masz je pod bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zerknij sobie tutaj http://slask.studia.net/masz spis wszystkich uczelni z regionu Katowic. W Katowicach masz również WSZOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...