kulozik Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ja też się zastanawiam między FiR a logistykę, bardziej ciągnie mnie do logistyki, ale mam wrażenie że po FiR łatwiej znajdę pracę. Dlatego nie wiem co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 ja też się zastanawiam między FiR a logistykę, bardziej ciągnie mnie do logistyki, ale mam wrażenie że po FiR łatwiej znajdę pracę. Dlatego nie wiem co wybrać kierunek logistyka to też bardzo dobry kierunek i jeśli bardziej Cię do niego ciagnie to weź to pod uwagę. Sporo osób tutaj kierowało się tym po jakim kierunku łatwiej znaleźć pracę i po roku zmieniaja kierunek studiów. Naprawdę warto się kierować zainteresowaniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Poczytaj sobie o zawodzie Spedytora http://www.studia.net/zawody/7520-spedytor i Logistyka http://www.studia.net/zawody/7495-logistyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 I jakie studia wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 siemka, podpinam się pod topik też się waham między FiR a kierunek logistyka. Myślicie że za ok 3-5 lat będą szansę na znalezienie pracy np w logistyce? Interesuje mnie głównie podkarpacie ew małopolska. Również uważam, że na studiach trzeba się angażować w różne projekty czy chociażby praktyki, tylko jak to pogodzić kiedy się studiuje niestacjonarnie i jak znaleźć staż czy chociażby praktyki, żeby nie parzyć kawy lub kserować kartek tylko nauczyć się czegoś i nabrać doświadczenia? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Od FiRu zdecydowanie bardziej polecam logistykę, to bardzo ciekawe i rozwijające studia. Tylko trzeba znać dobrze matematykę. Zapotrzebowanie na logistyków będzie raczej utrzymywało się na stałym poziomie i jest potrzebne prawie w każdej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Od FiRu zdecydowanie bardziej polecam logistykę, to bardzo ciekawe i rozwijające studia. Tylko trzeba znać dobrze matematykę. Zapotrzebowanie na logistyków będzie raczej utrzymywało się na stałym poziomie i jest potrzebne prawie w każdej branży. właśnie mam totalny mętlik w głowie, bo rodzina mnie namawia na FiR z racji tego, że finanse obracają się wszędzie i łatwiej znaleźć pracę niż po logistyce... A do września muszę wybrać bo interesuje mnie tryb niestacjonarny na politechnice rzeszowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No ja bym się bardziej skłaniam ku logistyce. Czy Twoje rodzina będzie przeżywać za CIebie życie? Studiując wybierasz sobie przyszłość, czy chcesz pracować całe życie jako np. księgowa lub osoba zajmująca się finansami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 według mnie FiR jest nudny i bardziej ciągnie mnie ku logistyce. Dzięki za odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 To zdecydowanie kieruj się ku logistyce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 To idź tam gdzie Cię ciągnie Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A jaką uczelnie ostatecznie wybrałeś? Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...