mictra1995 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Cześć Wiecie może coś o energetyce na AGH ? Chodzi mi glównie czy na tych studiach jest informatyka programowanie ? Słyszałem że fizyki też jest sporo ? mógłby mi ktoś coś o tym kierunku powiedzieć więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Tutaj znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie: http://www.kierunki.net/energetyka zakładka w trakcie studiów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Energetykę na AGH prowadzi Wydział Energetyki i Paliw.Zajęcia prowadzone są m.in. z wykorzystaniem oprogramowania typu CAD/CAM, FLUENT, ANSYS. Tutaj poczytasz więcej o tym wydziale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Na tym kierunki masz do wyboru kilka specjalności: Ciepłownictwo, ogrzewnictwo i klimatyzacja, Energetyka jądrowa, Energetyka wodorowa, Modelowanie komputerowe w energetyce, Systemy, maszyny i urządzenia energetyczne, Urządzenia, sieci i systemy elektroenergetyczne, Zrównoważony rozwój energetyki, Sustainable energy development (specjalność prowadzona w j. angielskim). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...