pedagogiczna Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Wybieramy się w tym roku nad morze ze znajomymi, a ja szukam jakiegoś noclegu. Trafiłam na takie mieszkania do wynajęcia w Jastarni: http://marinaplaza.pl/ - koszt może się wydawać wysoki, ale jak się podzieli na kilka osób, będzie dużo taniej. No i nie trzeba daleko chodzić na molo czy na plażę, bo to wszystko jest 150 metrów dalej. Ktoś z was korzystał już z takiego rozwiązania? Dla mnie to byłby pierwszy raz, dlatego zastanawiam się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Polecam ośrodek Bałtyk w Jarosławcu. Morze tuż za ogrodzeniem, fajna turystyczna miejscowość, sporo atrakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Polecam pokoje w karwi. Hotel nazywa się Columbus tanio, dobrze i 200 m do morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja bardzo lubię Władysławowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Polecam http://www.blaguna.com.pl/w Ustroniu Morskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A mi to by kawałek plaży byle wystarczył i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Aga, Błękitna Laguna to już strasznie daleko od Trójmiasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Aga, Błękitna Laguna to już strasznie daleko od Trójmiasta:) aaa to nie wiedziałam, że to miałobyć Trójmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kiedyś byłam w ośrodku Kaper w Juracie i było bardzo fajnie, ale to było juz ładnych parę lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 A może Sopot http://www.joasia.com.pl. Wygodne te apartamenty, ale cenowo jednak nie każdego stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Też lubię jeździć do Władysławowa. Na szczęście mam tam rodzinę, więc o nocleg nie muszę się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...