Witek345 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ja maturę będę zdawał w maju 2016. Już teraz myślę, co zrobić z maturą z matematyki. Ostatni raz po raz zaglądam już na www.zrozummatme.pl . Mojemu bratu, który zdawał maturę w tym roku i serwis bardzo się przydał. Można tam znaleźć cały materiał z matematyki podzielony na lekcje, w których każde zagadnienie jest bardzo fajnie tłumaczone, do tego oczywiście testy i zadania. Bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpf Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Od siebie mogę jeszcze zaproponować rozwiązywanie zadań ze zbiorów - tak wyglądała moja nauka matematyki do matury - i wynik z 38% (zawsze miałam taki na próbnych ) podskoczył do 76%. Szczególnie polecam testy maturalne z wydawnictwa "Aksjomat". Wspaniała książka, zawdzięczam jej zdanie matury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikol Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak masz problemy z matematyką to weź sobie korepetycje, nie ma to jak ktoś dokładnie wszystko wytłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...