Aleksandra32 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jakie okulary przeciwsłoneczne? filtr jakiś konkretny tak naprawdę jest potrzebny czy to nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25Maja Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 W sumie to nie mam bladego pojęcia jakie, bo teraz tyle mówią o tych okularach że człowiek sam się gubi. Ja w zasadzie kupowałam normalne jakies przeciwsłoneczne do 70-80 zł, tak, żeby były, ale nie przejmowałam się specjalnie filtrami czy tam co. Mam z kolei znajomych, którzy mają na tym punkcie świra - wybierają okulary polaryzowane, jak teraz w promocji są w kodano.pl, czy w ogóle jakieś super designerskie itd itd No niby fajne sa takie rzeczy, pewnie, też mi się podobają, ale że akurat mam jeszcze po zeszłym sezonie 2 pary, więc w tym roku raczej zakupy odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wybrałabym okulary z dobrym filtrem - koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Okulary tylko od okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Okulary tylko od okulisty ale przeciwsłoneczne to chyba nie od okulisty, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 W sklepie okulistycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...