szarańcza Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cześć, planuje remont kuchni zastanawiałam się jak go możemy wykończyć? Jest wiele możliwości, pełno jest ofert https://sklep.paradyz.com/produkty/plytki--kuchnia co sadzicie o płytkach w większym formacie i wyłożenie ich do wysokości 1,5 metra? Podobne rozwiązania stosowane są w łazienkach nie wiem jak to się ma do aneksu kuchennego. Jeżeli pomieszczenie posiada jedno male okno, pewnie złym pomysłem jest szukać pytek w ciemnych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazejtok Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 jeśli szukasz insporacji do aranżacji kuchni po poczytaj tego bloga http://www.art-ekspert.pl/wnetrza/kuchnia/ świetne porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ciężko mi sobie zwizualizować to, o czym piszesz, ale może po prostu przejrzyj jakieś inspiracje w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ach ten paradyz... @kierownica, faktycznie szukanie inspiracji w globalnej sieci to bardzo dobry pomysł. Jak ktoś nie chce się ograniczać żadnymi trendami to polecam przejrzeć na pintereście jakie aranżacje ludzie wrzucają , niektóre naprawdę szalone... A jeśli coś klasycznego to proponuję zajrzeć na te kuchnie http://www.forte.com.pl/meble/kuchnie.html. Forte ma sporo kolekcji mebli kuchennych w ofercie. Można się posiłkować ich pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Wszystko zależy jakie masz fundusze. Czasami nawet takie tapety designerskie są bardzo dobrym rozwiązaniem do tego typu pomieszczeń. Wiadomo charakter i styl tego wnętrza też nam dużo podpowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Płytki w większym formacie wydają mi się dobrym pomysłem, ale rzeczywiście poszukaj jeszcze inspiracji na blogach i w magazynach wnętrzarskich, ja zawsze tak robię przed remontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wszystko zależy jakie masz fundusze. Czasami nawet takie tapety designerskie są bardzo dobrym rozwiązaniem do tego typu pomieszczeń. Wiadomo charakter i styl tego wnętrza też nam dużo podpowiada! Chodzi o coś takiego http://innetapety.pl/znanych-projektant%C3%B3w ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Duży format płytek sprawdza się raczej w większych kuchniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhiannon.gutkowski Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jak zaoszczędzić przy remoncie, ale nie stracić na jakości? Czy zakup materiałów budowlanych przez Internet jest dobrym pomysłem? Materiały wychodzą rzeczywiście taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farrell.clare Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Kuchnie otwarte na salon nie tracą na popularności. Częstym rozwiązaniem, stosowanym szczególnie w niewielkich pomieszczeniach, jest oddzielenie części kuchennej od salonu wyspą lub półwyspem. Blat jest wtedy wyższy niż standardowy stół, stawia się więc przy nim podwyższone stołki zwane hokerami. _______________________________________ Jak wybrać hokery do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilijana Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Ja niestety póki co mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu, dlatego jeszcze trochę minie zanim zacznę aranżować swoją kuchnię. Jednak już teraz mam kilka wizji, polecam założyć konto na pinterest, zszywka albo czymś podobnym. Wszystko co wpadnie mi w oko zapisuję na swojej tablicy i jak przyjdzie odpowiedni czas to będę miała gotowe inspiracje - a dodatkowo motywuje mnie to do pracy, bo jednak mieszkanie na swoim to zazwyczaj jedynie kwestia finansowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...