Skocz do zawartości
oli

Pomogę w napisaniu pracy dyplomowej, bez ryzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, 

mam w tej chwili możliwość pomocy w napisaniu pracy dyplomowej. Mam naprawdę duże doświadczenie i sporo wolnego czasu. Pisałam już prace z studia z zarządzania, pedagogiki, socjologii, ochrony środowiska, logistyki, BHP studia podyplomowe, kosmetologii, ale jestem otwarta również na inne propozycję. Stawka jest uzależniona od tematu i terminu. nie wymagam zaliczek, pracę przesyłam w częściach i jestem otwarta na wszelkie sugestie.

Po więcej informacji piszcie na piszemy2015@gmail.com

Właśnie szukam kogoś kto napisze mi pracę i nie wiem sama co zrobić. Już zostałam raz oszukana i nie chcę, aby się to powtórzyło. Mam kilka firm, które wydają się być uczciwe, te opisane powyżej to nie wiem, ale myślałam nad www.redakcja-pisanie.eu Najważniejsze żeby było profesjonalnie i uczciwie... o terminowości też nie zapominajmy. Jeśli macie swoje spostrzeżenia napiszcie.. czas mnie goni :)

Ja ze swojej strony mogę polecić osoby z www.iprace.pl  pomogli mi przy napisaniu licencjatu. Bardzo dobrze się nam razem pracowało. Rzetelność i terminowość pierwsza klasa. Miałam skończoną pracę już miesiąc przed obroną, więc byłam mega spokojna ;) A ta przede mną już za kilka dni. Trzymajcie kciuki!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Ze względów praktycznych zrobiłam zabudowaną i nie żałuję ani trochę. Wolnostojącej bym nie zrobiła, bo uważam, że moje 7m2 to dalej za mała łazienka na taką wannę, a przyścienną rozważałam, ale jednak odpadł pomysł ze względów praktycznych Polecam poszukać inspiracji na stronie Tubądzin: https://www.tubadzin.pl/lazienka Jest tam wiele pomysłow na łazienkę. 
    • Dziewczyny robię generalny remont łazienki. Myślałam o wannie wolnostojącej. Jak się u was sprawdza? Czy jest ok czy jednak ( z uwagi na sprzątanie) lepiej przyścienna? Jakie są wasze doświadczenia?
    • Nie każdy może zostać przysięgłym to wymaga spełnienia warunków. Obywatelstwo polskie pełna zdolność prawna niekaralność. Wykształcenie wyższe filologiczne albo ukończone studia tłumaczeniowe. Egzamin państwowy przed komisją Ministerstwa Sprawiedliwości. Egzamin trudny pisemny i ustny sprawdza umiejętności tłumaczenia prawniczego. Wpis do rejestru tłumaczy przysięgłych nadanie numeru. Przysięga przed sądem zobowiązanie do sumienności. Ubezpieczenie OC obowiązkowe odpowiedzialność za błędy. System uprawnień https://www.e-tlumacze.net/artykuly/tlumacz-przysiegly-a-tlumacz-certyfikowany opisuje jak to działa w Polsce i za granicą.
    • Czy każdy tłumacz może zostać przysięgłym? Jak się zdobywa takie uprawnienia?
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.