kukiz87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hej jest ktos z Wrocka ? mozecie polecic jakies kluby fajne ? bede wdzieczny , Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strider89 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Z tego co zauważyłem najwięcej studentów chodzi do Mundo w Pasażu Niepolda, od środy do soboty jest tam sporo ludzi (czasem nawet za dużo), we wtorki też otwarte o ile dobrze pamiętam. Chodzi tam sporo obcokrajowców, muzyka klubowa (no i czarnej muzy troche jest), dwa nie za duże parkiety, ceny jak to we wrocku w klubach (piwo 7 zł), wódki nie pije to nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 NO własnie cos obiło mi sie o uszy , odnosnie tego klubu ale kurde kawałek a w zasadzie calo miasto mam do zjechania aby sie dostac tam , ale mysle ze warto sprawdzic jaka tam amtosfera jest , jak macie cos jeszcze godnego polecenia to walcie smialo do konca wrzesnia pracuje we wrocku to chetnie pobawił bym sie w miłej atmosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strider89 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Czasami chodziłem do "Domówki" - taki klub w rynku - no i całkiem fajnie tam jest, ale lokalizacja podobna bo to jest w rynku czyli niedaleko tego Pasażu Niepolda. Tam trochę bardziej kulturalnie więc lepiej się ubrać w jakąś koszulę ładną a nie sportową koszulke Parkiet jest jeden, wydzielona palarnia, sporo ludzi tam chodzi, ale oprócz studentów chodzą też trochę starsi tak do 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 O tym nie słyszalem ale jesli jest niedaleko to w sumie to fajnie zwiedze oby dwa moze juz jutro nawet Dzieki Wielki za info , ja byłem pare razy tam na Kosmonautów w tej tawernie tez nie jest zle ale powiem Ci ze tłok straszny ;/ w weekend juz wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ciężko polecać "dobry" klub, bo każdy oczekuje czegoś innego. Najlepiej wybrać się na Pasaż Niepolda, tam jest sporo klubów i odwiedzając je po kolei każdy znajdzie coś dla siebie. Mi się podobała również Daytona i Oławska 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dużo jest fajnych klubów. Ja najczęściej jestem w Mundo lub Garażu (są obok siebie na ruskiej). No i jeszcze domówka na rynku. A i polecam w Spiżu piwo, leją dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
absolwentka Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 We Wrocławiu są 2 główne "szkoły" klubowania: rynek oraz pasaż niepolda. W okolicach rynku w zależności od klimatu jaki cię interesuje można polecić teatr, daytona, novocaina, cherry. W okolicach pasażu: eter, konqrencja i bezsenność, a co do reszty pasażowej świty... no cóż. Są kluby dla młodych, nawalonych i bez kultury jak honney bunny, mundo i inne w tej okolicy. Tyle jeśli chodzi o kluby typu dyskoteki. Jak chcesz po prostu wyskoczyć na browar to świetne są puby w stylu prl: łubu dubu, prl, przedwojenna, setka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_oo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Najwięcej klubów jest w centrum miasta, okolice rynku, starówka. Masz w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loot Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Na rynku również nie bardzo jest znaleźć dobre kluby bez tłumów. Większość to stare kamienice itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...