Marcel89 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 PROBLEM MAM ZE SWOJĄ DRUKARKĄ, JUŻ JEST PO OKRESIE GWARANCYJNYM, SZUKAM SPRAWDZONYCH SERWISÓW NATRAFIŁAM NA STONĘ http://serwisko.pl/ CZY KTOŚ KORZYSTAŁ Z TEJ STRONY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinka190 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Lepiej kupić dobrą drukarkę np. Epson z systemem ITS http://www.epson.pl/inktanksystem , gdzie tusz uzupełnia się potem samodzielnie. Taki tusz tak samo dobrze drukuje jak przed napełnieniem. Koszt butelki tuszu dla drukarki z systemem ITS to ok 27 zł oryginalnego materiału eksploatacyjnego (a nie zawodnego zamiennika). Super pomysł na oszczędności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja kupiłam w biedronce drukarkę za 125 zł z kompletem tuszy i działa już 2 lata, więc jak się zapsuje to nie będzie mi szkoda ją wyrzucić i kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja mam drukarkę Brother i jestem z niej zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja mam drukarkę Brother i jestem z niej zadowolona. A jakie są ceny tuszu do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 mam drukarkę do której nowy oryginalny tusz kosztuje 19 zł, i jest wydajniejszy niż każde napełnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Zastanów się czy naprawa w ogóle będzie opłacalna. Może lepiej się rozejrzeć za czymś nowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...