adriana05 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 hej, jestem po licencjacie ratownictwa med. i chciałbym jeszcze zrobić studia podyplomowe. Od jakiegoś czasu interesuje mnie Podyplomówki z zarządzania kryzysowe, kierowanie ratownictwem w wypadkach itp. I tu moje pytanie. Jakie studia podyplomowe są najlepsze Waszym zdaniem z tej dziedziny? Znalazłem mnóstwo ofert studiów podyplomowych tego typu, ale nie wiem która jest lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 To fakt ofert studiów podyplomowych jest naprawdę dużo i aby ułatwić Ci sprawę podpowiem, że sama nazwa studiów to nie wszystko, warto porównać programy, wtedy zdobędziesz pełen obraz co i jak i łatwiej będzie Ci podjąć decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 na studiach podyplomowych warto zwrócić uwagę czy zajęcia prowadzą praktycy, czy naukowcy. Zdecydowanie wybieraj tam gdzie w większości zajęcia prowadzą praktycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...