Krystian Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam!Mam pytanie odnośnie wyboru uczelni. Chcę zostać diagnostykiem samochodowym , niestety ciężko o jakieś zaoczne studia , stąd moje pytanie: czy jest na pomorzu i w okolicach jakakolwiek szkoła wyższa umożliwiająca mi naukę ? chodzi o studia zaoczne. jakieś specjalizacje najlepiej bezpośrednio związane z tym co chcę robić?Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Hej, Przynajmniej 3 uczelnie, na których jest mechanika i budowa maszyn, tutaj masz prezentację kierunku i pod nim uczelnie, które go prowadzą na pomorzu: http://trojmiasto.studia.net/mechanika-i-budowa-maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Czy jest ktoś z tego kierunku obecnie studiujący zaocznie ? jest ciężko ? czy zaoczne studia techniczne to na pewno dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 W tej chwili nie ma znaczenie czy studiujesz zaocznie czy dziennie, program studiów jest ten sam. Jedyna różnica to to, że studiujesz w weekend i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...