literat555 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Macie jakieś pomysły na to, jak spędzicie tegorocznego Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 W Warszawie jest kilka miejsc, gdzie można wybrać się na taką imprezę. Widziałam, że Felix: http://www.bwfelix.pl/ przygotowuje coś w rozsądnej cenie ( poniżej 200 zł), co jak na to miasto jest moim zdaniem w sam raz. Nie wiem jakie opcje jeszcze warto wziąć pod uwagę, więc podłączam się do tematu, bo może macie jeszcze jakieś swoje pomysły gdzie można się wybrać na imprezę sylwestrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian2424 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A coś na dłuższy pobyt? Tak ze trzy-cztery dni, żeby nie tylko jechać, pobawić się i wracać? No i żeby było dużo młodych ludzi. Coż możecie polecić też w dobrej cenie? Może być Polska, albo za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Ja tak rzutem na taśmę zdecydowałam się wyjechać do Białego Dunajca z party camp. Ma być imprezowo, dużo atrakcji, dużo ludzi, liczę że się trochę rozerwę przed ciężką sesją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Pietruszyński Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 a może kurs nurkowania? www.orkasurf.pl chyba organizuje coś takiego to fajna opcja, tym bardziej, że to ma miejsce w Egipcie, a cenowo nie wychodzi strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja nie mam żadnych konkretnych planów i wcale mi to w tym roku nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...