WiecznyStudent Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Szukam ładnej, drewnianej komody do sypialni, gdzie taką dostanę? W dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Też mam część mebli z BRW, chociaż dzisiaj udało mi się kupić niedrogą komodę w Biedronce - jest naprawdę ładna i bardzo podobna do zestawu, który już mam - właśnie z BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Komoda w Biedronce? Nie wiedziałam nawet, że oni mają meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Popatrz na OLX a jak szukasz nowej YESK lub IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Łapińska Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ostatnio kupowałam meble do salonu w sklepie internetowym i widziałam, że mieli też bardzo ładne komody, wejdź sobie na mirjan24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zanzibar Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Poszukaj w Ikei, ale jak używane drewaniane to może jakieś gumtree czy olx? A jak darmowe to gratyzchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulka89 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tanie komody mają w sklepie internetowym meble-bogart.pl. Ja kupiłam u nich komodę w promocji więc była znacznie tańsza. Co chwilę maja nowe ciekawe oferty więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wposażenie sypialni, ładna. Agata meble ma teraz akcje rat bez odsetek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 BRW ma fajne meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Można tez zamówić albo kupić gotowe tutaj https://www.facebook.com/MEBLE.ABIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Magiera Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tylko, że tanie te najtańsze komody to raczej jednorazówki, postoją trochę i do wyrzucenia. Ja już się nastawiam na prawdziwe komody drewniane takie jakie są np. na Urok Drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...