Kasieńka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Hej, nurtuje mnie taki problem. Na razie wynajmuję mieszkanie, ale myślę, że lepszym wyjściem byłby zakup czegoś na kredyt. Co wy o tym pomyśle myślicie? Studuję we Wrocławiu i chciałabym tu zostać na stałe. Tylko gdzie szukać tego wymarzonego mieszkanka, macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dulibanka Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jeśli już miałabym inwestować, to raczej w dom, nie mieszkanie. To moim zdaniem lepsza opcja, ale to oczywiście subiektywna opinia. ;-) Nie wiem dokładnie na czym polegało to mieszkanie na młodych (zdaje się, że teraz inaczej sie nazywa Gierek) ale dzięki niemu moi dobrzy znajomi właśnie buduję swój dom, co prawda, mały, na wąską dzialkę, ale swój, TO NAJWAŻNIEJSZE. Zdaje się, że projekt taki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakup jest zawsze lepszy (nawet na kredyt) niż wynajmowanie mieszkania. To niestety jest kompletnie nieopłacalne. Zresztą plusem takiego mieszkania jest to, że możesz wybrac własną aranżację salonu, sypilani czy kuchni. A w wynajmowanych mieszkaniach nie można już praktycznie nic zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jeśli masz zdolność kredytową to na pewno warto kupić mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Kupno mieszkania to zawsze dobra inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgadzam się, zakup mieszkania to zawsze dobry pomysł. każdy chciałby mieć swój własny kącik. Wrocław to piękne miasto, wiele moich znajomych marzy, żeby tam mieszkać. jak masz taką szansę, to ją wykorzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 To prawda, Wrocław jest pięknym miastem. Co do kupowania mieszkania - to dobra inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Też jestem tego zdania. Jeżeli tylko mamy odpowiednie środki, warto inwestować w nieruchomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...