mat20 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Brak planów na sylwestra? Nie chcesz spędzić go w domu? Chcesz aby był nie zapomniany? Chcesz poznać nowych, ciekawych ludzi? Jedz z nami i ze swoimi znajomymi na najlepszego sylwestra w swoim życiu bo wyjazdy z PARTY CAMP są niezapomniane:)Uczestnicy, którzy raz pojechali z Party Camp to zobaczyli jaka panuje wspaniała atmosfera podczas wyjazdu i już planują kolejne wycieczki z nami;)więcej informacji na stronie gdzie możesz również zapisać się na wyjazd.P.S. Specjalnie dla Was i Waszych znajomych mam kod rabatowy w wysokości 50 zł, wystarczy że przy rezerwacji wpiszecie ten oto kod: ZEW-MS4-50.Przywitajmy razem nowy rok w doborowym towarzystwie;)Wystarczy kliknąć poniżej i zapoznać się ze szczegółami. http://www.rezerwacje.partycamp.pl/g18/ZEW-MS4Ceny:Góral Party Camp 2015 - od 499złBudapeszt - od 599zł2 Stolice od 549złŁeba - od 299złAmsterdam - od 979złSam zobacz jak bawią się uczestnicy Party Camp !!!https://www.youtube.com/watch?v=yqmZe5y4Q3U&feature=youtu.beZapraszajcie swoich znajomych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 O, na taki sylwester to mogłabym się wybrać. Ktoś moze był w zeszlych latach? Jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Moi znajomi byli na takim wyjeździe w zeszłym roku właśnie z tego biura. Do kwietnia mi opowiadali o tej imprezie . W tym roku mam w planach wybrać się z nimi na Góral Party Camp , z tego co mówili jest super atmosfera, bardzo dużo młodych ludzi i niezła zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Moi znajomi byli na takim wyjeździe w zeszłym roku właśnie z tego biura. Do kwietnia mi opowiadali o tej imprezie . W tym roku mam w planach wybrać się z nimi na Góral Party Camp , z tego co mówili jest super atmosfera, bardzo dużo młodych ludzi i niezła zabawa. A ten Góral to gdzie się odbywa, w naszych górach?. Sporo ostatnio słyszę o tych wyjazdowych sylwestrach, chyba faktycznie warto się wybrać, zamiast siedzieć w domu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoolak22 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Plus jest ten, że jedziesz balować, a nie martwisz się o organizację, więc myślę, że temat do rozważenia, tylko trzeba się streszczać, bo to już grudzień jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...