literat555 Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Gdzie można kupić niedrogo akcesoria do mieszkania, a właściwie najbardziej takie do kuchni? Szukam paru elementów, których brakuje w naszej klitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak masz gdzieś w okolicy sklep Black Red White, to tam znajdziesz większość akcesoriów kuchennych, które przydadzą się w waszym mieszkaniu. Tu: http://www.dekoracje.brw.com.pl/kuchnia/ociekacze możesz sprawdzić co dokładniej mają w swojej ofercie. Właściwie możesz wyposażyć tam całą swoją kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondynka Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja polecam zdecydowanie Ikeę, tam znajdziesz wszystko i te drobiazgi są naprawdę tanie. Warto też śledzić ofertę biedronki bo często są akcje typu kolorowa kuchnia i można fajne rzyczy tanio upolować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ja też bardzo lubię Ikeę i zawsze znajduje tam coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczna Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ja też głównie w ikei kupuję, choć czasem w biedronce trafiają się jakieś fajne rzeczy do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalina Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 myślę, że to najlepiej przez internet takie tanie akcesoria zamawiać albo może samemu zrobić, będzie bardziej kreatywnie. Co Ty na to? ja jakis czas temu uszyłam sama takie fantazyjne poduszki do mieszkania, wszyscy się nimi zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie koncentrujcie się na gadżetach, tylko na aktualnych stawkach za mieszkania - http://tabelaofert.pl/mieszkania A te są niskie - wiadomo, że kredyty nie są łatwo dostępne, ale akurat dla posiadających zdolność kredytową mamy teraz znakomite okazje. Kwestia jeszcze wkładu własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 a może zrobić taki kolaż ze zdjęć? wyjdzie tanio i z pomysłem, co myślicie? no i to taki fajny zbiór wspomnień byłby w ogóle. chyba też zrobię sobie taką dekorację w mieszkaniu, zdjęcia z podróży, z wypadów ze znajomymi. fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Najtaniej wyjdzie w Ikei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ja też lubię kupować w IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 a ja jakoś nie przepadam za kupowaniem tam, wolę przedmioty, które sa mniej masowe, a bardziej takie artystyczne, np. rękodzieło nadaje wnętrzu niepowtarzalny, oryginalny charakter, co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...